Medarbejdere

Medarbejdere

Anders Weyhe Graabæk

CEO / Partner

Direktør, Partner

Email: awg@b2a.dk

Tlf: +45 8174 2434

Anders Weyhe Graabæk har mere end 15 års erfaring med handel og export til det afrikanske kontinent og har derved opbygget et bredt lokalt netværk både på det operationelle og taktiske såvel som det strategiske niveau indenfor handel, distribution, logistik, finansiering, jura og politik.

Medarbejdere

Henning O. Jensen

Formand, Partner

Email: hoj@b2a.dk

Tlf: +45 4037 3837

Adm. direktør, HA, HD/R, Cand. Jur. Omfattende økonomisk, juridisk og ledelsesmæssig ekspertise, herunder stor international erfaring. Baggrund som finans-/økonomidirektør og koncerndirektør i børsnoterede selskaber samt som adm. direktør i mindre og mellemstore virksomheder. Stor og bred branchemæssig erfaring med bestyrelsesarbejde samt med køb og salg af virksomheder. Er målrettet og konsekvent.

Medarbejdere

Thorkild Helbæk Egeriis

Partner

Email: the@b2a.dk

Tlf: +4520265831

Thorkild Helbæk Egeriis har mere end 30 års erfaring i den danske og internationale textilindustri. Arbejdsopgaverne spænder fra direkte handel og export til det meste af verden, produktudvikling, produktions- og kvalitetskontrol til produktionsudflytning med ansvar for indkøb, nedtagning og opstilling af produktionsanlæg. Han har også betragtelig erfaring med undervisning og uddannelse inden for industrien.

Medarbejdere

Elisabeth Bertelsen

Partner

Email: elb@b2a.dk

Tlf: +45 4041 0852

Elisabeth har en baggrund i kommunikation og sprog, først med en bachelor i international erhvervskommunikation med engelsk og fransk, og p.t. er hun i gang med en kandidat i international markedskommunikation & PR, på fransk. Uddannelsen har både taget hende til Sydfrankrig, som udvekslingsstuderende ved et fransk universitet, og til Montréal, Canada, som PR & Marketing koordinator.

Det afsluttende specialeprojekt handler om kulturmødet mellem forretningskultur i Danmark og Elfenbenskysten, og udarbejdes i samarbejde med B2A, for at få konkrete og praktiske erfaringer. Som person er hun engageret, struktureret, fuld af gå på mod og frisk på nye udfordringer.